Waarom E-Coaching voor sommigen zo goed werkt?

E-coaching is een groot voordeel voor mensen die niet in de regio van Zutphen wonen. Het scheelt reistijd. Ook heb ik ervaren dat het in sommige situaties fijn is om vaker frequenter contact te hebben met elkaar omdat dit het coaching proces bevorderd. Mensen geven mij terug dat het prettig is om het een wat langere tijd even niet alleen te hoeven doen. Het E-coachen kan bijvoorbeeld na één of meerdere “life” consulten een ondersteunend vervolg traject zijn.

Voordelen van E-coaching zijn                                                                                   

  • snelle communicatie
  • vaker contact in kortere tijd
  • zet sterk aan tot reflecteren
  • meer focus op je vraag
  • op elk tijdstip, vanaf elke plaats
  • kosten effectiever
  • wanneer jij tijd, energie en zin hebt
  • jij bepaalt het tempo
  • langdurige ondersteuning

Hoe werkt het en wat zijn de kosten?

Bij een E-coaching traject kun je aan de slag met je doel en begeleid ik jou via de mail. Je kunt mij op werkdagen, meerdere malen per week mailen. Je krijgt dan maximaal twee keer per week een mail terug, in antwoord op jouw mails. Als je complexere vragen hebt en/of meerdere doelstellingen dan vraagt dat normaliter meer tijd. Je bepaalt zelf het tempo. Na het eerste contact bepaal ik of ik je kan helpen en doe je een voorstel. Soms neem ik nog even telefonisch contact met je op om je vraag te verduidelijken. Na jouw bevestiging ontvang je een factuur. De kosten voor E-coaching is gebaseerd op de tijdsinvestering en bij E-coaching betaal je vooraf. Nadat de betaling is ontvangen krijg je bericht en begint het coaching traject. Er zijn twee trajecten die je met mij kunt ingaan namelijk E-coaching 1 en 2.

E-coaching 1 houdt in :
In een periode van 3 weken,  6 reacties via e-mail voor 60 euro

E-coaching 2 houdt in :
In een periode van 2 maanden,  6 reacties via e-mail en 2 persoonlijke consulten  voor 150 euro  

E-coaching 3 houdt in : 
Je doet zelf een alternatief voorstel voor het aantal weken, het aantal email contact momenten en het aantal persoonlijke consulten dat je wenst. Daarna doe ik je een passend voorstel voor de bijdrage.

Coaching via Skype: 50 euro per uur

De tarieven zijn inclusief 21% btw voor particulieren. Voor zakelijk tarief gelden de tarieven exclusief btw. Mocht je een aantoonbaar laag (gezins-) inkomen hebben, in een uitkeringssituatie verkeren of je bent student en kun je daardoor het reguliere tarief niet betalen, dan is een prijs op maat mogelijk.

Wil jij aan de slag met je doel via een E-Coaching traject, zet nu de eerste stap en  mail mij voor een intake!

Naast E-coaching blijft het aanbod van de “gewone life” coaching natuurlijk ook mogelijk.  Voor meer info zie  essentie coaching