Multidimensioneel werken

Steeds meer mensen hebben ervaringen die de dagelijkse werkelijkheid overschrijven. Bijvoorbeeld door heldere dromen, of via het bewustzijn van astraal reizen die het fijnstoffelijke lichaam tijdens de slaap maakt. Ook via directe waarnemingen van andere realiteiten komen mensen in aanraking met wezens uit andere dimensies. Bijvoorbeeld aardse fijnstoffelijke wezens zoals kabouters, elfen, gnomen en draken.

Of buitenaardse (licht) wezens zoals engelen, opgestegen meesters en wezens van andere planeten. De meeste zijn liefdevol en dienstbaar aan de mens en aarde maar er zijn ook wezens met andere intenties waar mensen soms onbedoeld verstrikt in raken. Omdat de andere werkelijkheden nog steeds ontkend worden in het dagelijks leven door onder andere de media, is het belangrijk om ondersteund te worden door iemand die thuis is in al deze velden.

Als healing art therapeut ben ik getraind om met deze velden te werken en een ander te helpen de overstap te maken van de driedimensionale wereld naar het multidimensionale.

Ik kan helpen in het hier en nu om alle parallelle werkelijkheden weer samen te brengen in een gegrond en liefdevol bestaan.