Systemische opstellingen

Een Systemische opstelling maakt zichtbaar en voelbaar wat er in de onderstroom van jouw systeem speelt; het maakt verborgen dynamieken en verloren verbindingen helder. Bij opstellingen gaat het om het aankijken van de blokkade en de (innerlijke) beweging die daardoor ontstaat. 

Tijdens Intuïtief Systemisch opstellen maken we samen een zielsreis die echt op diepe lagen doorwerkt. Het help je (door)voelen, geeft meer inzicht en begrip over wie jezelf bent en

Ik ben enthousiast over de kracht van het Systemisch Werk. Het voelt voor mij als persoonlijke, kleine ceremonie waarin steeds opnieuw verrassende transformaties plaatsvinden. Deze werkvorm maakt dat je eenvoudige stappen kan zetten om bewuster te leven, intuïtiever kan handelen, krachtiger te werken en ontspannen lief te hebben.
 

Tijdens mijn persoonlijke ceremonies combineer ik Intuïtief Systemisch Coachen, Familie Opstellingen en Systemic Rituals. Als ceremoniebegeleider / opsteller / coach wijs ik je de weg naar binnen, naar jouw weten, dat alles er al is, en ondersteun je omdat te vertrouwen. In onszelf dragen we immers alle antwoorden op de vragen die we hebben. Soms is de weg ernaar toe geblokkeerd. Door mijn aanwezigheid ondersteun ik je om jouw blokkades aan het licht te brengen.

Kosten Opstelling:

Particulieren: 75 euro per uur  
Zakelijk: 95 euro per uur, exclusief btw.