Referenties

Een gesprek met Judith is een verrijking.  Judith geeft je het gevoel dat ze je ziet in het grote, bezielde Verband der dingen. Ze ziet je in je licht en in je pijn, en in het gesprek reikt ze je, heel zacht en liefdevol, een nieuw gezichtspunt aan.
Nienke

Mijn ervaring met Judith is dat ik altijd blijer en lichter bij haar vandaan kom. Het is een feestje om bij haar te zijn en een cadeau voor jezelf en je ontwikkeling.
Elseline

Kenmerkend voor Judith is haar oprechte interesse in mensen. Ze vraagt het hemd van je lijf, wat er toe leidt dat je uitgenodigd wordt om steeds naakter bij de essentie te komen. Daarnaast voelt ze feilloos aan welk deel van het hemd aandacht vraagt. En dat doet ze met veel betrokkenheid en humor. Persoonlijk heeft ze me op een moment in mijn leven precies daar geraakt waar voor mij een belangrijk draaipunt zat.
Marcel

Ik heb Judith leren kennen als medecursist en later als collega en privé, vanuit al die rollen zou ik het volgende willen zeggen:"Judith is een liefdevolle betrokken vrouw die het leven in al haar facetten onderzoekt en (be)leeft. Je voelt je snel bij haar op je gemak omdat ze heerlijk open en direct is. Judith weet op een luchtige en humorvolle manier, je diepste snaren te raken. Ze is in staat de juiste vragen te stellen waardoor je innerlijke spiegel op een eenvoudige manier zichtbaar wordt."
Marjon van de Looverbosch

Als persoon: Ik ervaar Judith als een wit paard, dravend over wijde uitgestrekte groene velden.

Verbonden met haar vrije authentieke natuur en schoonheid. Kan zich veranderen in een eenhoorn die vliegt naar de sterren en andere dimensies, maar ook als een paard wat zich warm zich nestelt in zijn stal hier op aarde.

Als collega: Ik ervaar Judith als een hele waardevolle collega. Open, eerlijk, krachtig, enthousiast, spontaan. Als collega is zij in elke cel van haar wezen voor je aanwezig: in haar mededogen en ook in haar directheid en kracht. Ze speelt makkelijk in op situaties, beweegt mee, creatief en vrij, maar blijft staan als het niet klopt met haar wezen.

Als therapeut: Een eenvoudige directe open benadering. Glashelder. Direct. Weet de vinger op de zere plek te leggen.
Ans

Reacties op het ouder-kind weekend

Mijn dochter en ik hebben genoten van de liefdevolle aandacht van Judith en Ans, het samenzijn en spelen met de andere kinderen en ouders. Een mooie balans tussen rust, beweging en met elkaar aan de slag gaan. Wij kunnen nog lang teren op dit weekend.
Annemarie

"Ik vond het een heel bijzonder weekend, met zoveel mooie openingen (o.a. klank, beweging, visualisatie) voor een liefdevol contact met Carlijn. Jullie begeleiding en de fijne energie van Alandi zorgden daarvoor. Dankjewel lieve Judith en Ans!
Hubertine (moeder)

 "Ik vond het een heel leuk weekend en vooral de dingen die we in de kapel deden. Het leukste vond ik in de kapel met die cirkels en de walvissen en dolfijnen en draken."
Carlijn (kind)

Aangezien mijn vrouw en onze dochter een tweetal jaar geleden ook al een ouderkindweekend hebben gehad bij Alandi, was ik een beetje voorbereid. Ik heb ze destijds gebracht en gehaald in dat weekend, en heb een beetje mogen proeven aan de sfeer daar. Afgelopen januari vroeg onze dochter Vivica of ik deze keer met haar mee wilde gaan. Ten eerste een prachtige uitnodiging door mijn eigen dochter en nu was ik er toch klaar voor. Wellicht de reden dat deze gelegenheid zich nu pas voor deed.

Vanaf het moment bij binnenkomst op vrijdagavond tot aan de zondag einde dag heb ik intens genoten van de warmte, het lekker eten, de innerlijke rust. En zelfs de voor mij “nieuwe”ervaringen in het aarden, het zoeken en vinden van mijn eigen ik en het bijzonder samenzijn met mijn eigen kind. Tijdens en na dit weekend ben ik overtuigd dat dit zeker niet de laatste keer zou zijn, zo’n sessie te ervaren. Dit is hopelijk ook een groot compliment voor Judith en Ans, die dit weekend zo bijzonder gemaakt hebben. En natuurlijk de omgeving in het voormalige klooster heeft bijgedragen tot dit succes.
Hans (vader) en Vivica (kind)