Kinderen van de nieuwe aarde

De overgang waarin we nu zitten naar een nieuwe tijd en aarde brengt ook een nieuw type kind met zich mee. Sommigen noemen deze kinderen kristalkinderen, nieuwetijdskinderen, sterrenkinderen of bijvoorbeeld nieuwe wereld kinderen. Als ik deze kinderen een naam geef, noem ik ze kinderen van de nieuwe aarde. De naam is natuurlijk niet waar het om gaat, de naam staat voor kinderen die bepaalde overeenkomsten hebben.

Een hoger trillingsniveau 

De kinderen van nu hebben als overeenkomst dat ze worden geboren met een steeds hoger trillingsniveau. Dit maakt hen gevoeliger en kwetsbaarder dan vorige generaties. De heel gevoelige (hoog sensitieve) kinderen onder hen zijn hier op aarde gekomen om liefde te brengen en om hun bijdrage te leveren aan het vormen van de nieuwe aarde die in trillingsniveau stijgt.

Deze kinderen zijn vaak (eigen)wijs, meervoudig begaafd en zien de wereld anders dan wij toen wij kind waren. Doordat de sluier tussen ons aardse bestaan en ons kosmische afkomst steeds dunner wordt herinneren veel kinderen van nu zich nog waar ze (we) vandaan komen en wat ze hier op aarde komen doen. Ze herinneren ze zich soms ook hun geestelijke vermogens nog waardoor ze al heel wijs zijn als ze hier komen  en niet zo veel meer hoeven leren als wij vaak denken.

Onze maatschappij. 

De nog oude structuren van onze maatschappij zijn nog niet aangepast aan deze wijze kinderen met al hun kwaliteiten en talenten. Dat maakt dat deze kinderen het soms lastig hebben zich aan te passen aan de huidige sociaal gestelde normen en leersystemen waarbij vooral autoritair gedrag ze parten kan spelen. Andersom is de omgang met deze kinderen voor volwassenen, ouders en  leerkrachten en ook niet altijd zo vanzelfsprekend.

Zoals ik het zie is dat deze kinderen door hun gedrag anderen helpen om in hun kracht te komen. Het is de kracht van het hart, van onvoorwaardelijke liefde.

Wat hebben deze kinderen nodig?

Deze kinderen hebben een omgeving nodig met mensen die ze werkelijk zien, horen, begrijpen, aanvoelen en herkennen en erkennen. Hierdoor kunnen ze zich welkom voelen op aarde en worden ze uitgenodigd om te worden wie ze werkelijk zijn, dat  kunnen ze dan uitdragen en zo kunnen ze hun bijdrage leveren waarvoor ze hier op aarde gekomen zijn.

Kinderen hebben ons veel te leren. Laten wij open staan om hen te begrijpen. Gelukkig is er een ontwikkeling gaande dat volwassenen steeds meer oog hebben voor de talenten van kinderen en dat we anders met ze om kunnen gaan. Al is er nog wel hele een weg te gaan op dit gebied.

Dankbaar en vreugdevol voel ik mij dat ik op deze weg mijn bijdrage aan het begeleiden van deze kinderen en hun ouders mag leveren.

New Earth Children - Indigo, Crystal, Star Children, Lightworkers