Kinderen van Nu

De tijd waarin we leven brengt een nieuw type kind met zich mee. Je leest wel eens over kristalkinderen, nieuwetijdskinderen, sterrenkinderen of bijvoorbeeld nieuwe wereld kinderen. Ik noem ze Kinderen van Nu. De naam is helemaal niet waar het om gaat, de naam staat voor kinderen die bepaalde overeenkomsten hebben.

Een hoger trillingsniveau 

De kinderen van nu hebben als overeenkomst dat ze worden geboren met een steeds hoger trillingsniveau. Dit maakt hen gevoeliger en kwetsbaarder dan vorige generaties. En deze kwetsbaarheid zie ik als voedingsbodem voor hun moed, vernieuwing en creativiteit. Deze kinderen zijn hier op aarde om ons te spiegelen, om liefde te brengen en om hun bijdrage te leveren aan het vormen van de nieuwe aarde die in bewustzijsniveau stijgt.

Deze kinderen zijn vaak (eigen)wijs, eigenzinnig en zien de wereld anders dan wij, toen wij kind waren. Doordat de sluier tussen ons aardse bestaan en ons kosmische afkomst steeds dunner wordt herinneren veel kinderen van nu zich nog waar ze (we) vandaan komen en wat ze hier op aarde komen doen. Ze herinneren ze zich soms ook hun geestelijke vermogens nog waardoor ze al heel wijs zijn als ze hier komen en anders of niet zo veel meer hoeven leren als wij als volwassenen vaak denken.

Onze maatschappij

Veel van de oude maatschappelijke structuren zijn nog niet (helemaal) aangepast aan deze kinderen met al hun kwaliteiten en talenten. Dat maakt dat ze het soms lastig hebben zich aan te passen aan de huidige sociaal gestelde normen en leersystemen waarbij vooral autoritair gedrag ze parten kan spelen. Andersom is de omgang met deze kinderen voor volwassenen, ouders en leerkrachten en ook niet altijd zo vanzelfsprekend.

Zoals ik het zie is dat deze kinderen door hun gedrag anderen helpen om in hun kracht te komen. Het is de kracht van het hart, van onvoorwaardelijke liefde. Kinderen spiegelen ons voorgegaane generaties, in alles wat wij nog in ons onderbewuste hebben, onze verborgen verhalen, dat wat nog niet aan het licht is gekomen.

Wat hebben deze kinderen nodig?

Deze kinderen hebben jou nodig in jouw pure vorm, met alles erop en eraan. Eerlijk en open naar jezelf. Een omgeving met ouders die zichzelf werkelijk durven zien, horen, begrijpen, aanvoelen en herkennen en erkennen en daardoor ook hun kinderen hierin welkom kunnen heten. Als jij helemaal mag zijn/leven wie je bent worden je kinderen uitgenodigd om te worden wie ze werkelijk zijn. Dat kunnen ze dan uitdragen en zo kunnen ze hun bijdrage leveren waarvoor ze hier op aarde gekomen zijn.

Kinderen hebben ons veel te leren. Laten wij open staan om hen te begrijpen. Gelukkig is er een ontwikkeling gaande dat volwassenen steeds meer oog hebben voor de talenten van kinderen en dat we anders met ze om kunnen gaan. Al is er nog wel een weg te gaan op dit gebied.

Tot heden heb ik al vele ouders en kinderen met plezier mogen ondersteunen op deze weg. 
Ik voel mj dankbaar dat dit mooie werk mij gegeven wordt.

 

 

New Earth Children - Indigo, Crystal, Star Children, Lightworkers