Mijn profiel

Ik heb de opleiding Podotherapie aan de Saxion Hoge school in Eindhoven in 1991 afgerond. Daarna heb ik 3 maanden verder gestudeerd in Amerika. In Nederland teruggekomen volgde ik een docentenopleiding aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en heb in 15 jaar tijd diverse voeten teams opgericht binnen verschillende gezondheidsinstellingen en in teamverband multidisciplinair gewerkt.

Dit combineerde ik met docentschap op de opleiding Podotherapie Saxion Eindhoven.

De reguliere benadering van gezondheid zorg vond ik destijds te kort doen aan het menselijk lichaam en ben mij daarom  gaan verdiepen in de holistische benadering binnen de gezondheidszorg.

Er volgde een reeks aan opleidingen en bijscholingen: diverse massage  opleidingen,  Spirituele therapie, Energetisch Lichaamswerk, Nada-Yoga, Meditatie, Healing, Essentie Coaching en Transformatiewerk.

Verder ben ik verbonden met Alandi Retreat Site waar ik mijn bijdrage heb als docent binnen de opleidingen van Alandi, www.alandi.nl

Daarnaast ben initiatief neemster van Netwerk Spiegelkinderen.
Dit is een netwerk voor volwassenen en kinderen waarbinnen je o.a. wordt uitgedaagt kinderen écht te zien, écht te horen, écht te voelen én er ook nog door te groeien.